Xiaomi Mi Mix 3 sızdırıldı! - Game Pro v2
Merhaba, Blogger Game Pro v2 Temasına HOŞGELDİNİZ | Tema'yı Buradan İNDİREBİLİRSİNİZ. Saygılar...

Xiaomi Mi Mix 3 sızdırıldı!

Xiaomi Mi Mix 3 sızdırıldı!

Bir süredir gündemimizde yer alan  Xiaomi Mi Mix 3  yeniden kameralara yakalandı. İşte yeni rengiyle  Xiaomi Mi Mix 3 ! Çerçevesiz ekran...

Bir süredir gündemimizde yer alan Xiaomi Mi Mix 3 yeniden kameralara yakalandı. İşte yeni rengiyle Xiaomi Mi Mix 3!


Çerçevesiz ekrana sahip telefonların babası diyebileceğimiz Mi Mix ailesinin en yeni üyesi yepyeni bir sızıntı ile karşımızda. Her geçen gün yeni bir bilgi ile karşımıza çıkan model, bu defa beyaz rengiyle karşımızda.Xiaomi Mi Mix 3 beyaz rengiyle görüntülendi!

Vivo Nex ve Oppo Find X modellerinde olduğu açılıp kapanabilen bir kamera sistemine sahip olduğu iddia edilen modelin gelen son sızıntıda ön kamerasının gözükmemesi de bu iddiayı doğruluyor.
Dört tarafında da eşit incelikte çerçevenin bulunduğu modelin üst tarafında ince bir ahize çizgisi göze çarpıyor. Ses kontrol tuşları ve güç tuşunun ise modelin sağ tarafına yerleştirildiği görülüyor.
Normal ve seramik olmak üzere iki farklı versiyon ile piyasaya sürülecek olan modelin teknik özelliklerinin ise Mi 8 ile benzer olması bekleniyor. Yani Snapdragon 845 işlemcinin yer alacağı düşünülen modelde 6 GB RAM, 128 GBdahili depolama biriminin kullanılması ön görülüyor. Çift arka kurulumuna yer verilmesine kesin gözle bakılan modelde ekrandan parmak izi okumanın yer alacağına dair iddialarda mevcut.

Yazar