Çentikli Huawei Nova 3 bir ilk olacak! - Game Pro v2
Merhaba, Blogger Game Pro v2 Temasına HOŞGELDİNİZ | Tema'yı Buradan İNDİREBİLİRSİNİZ. Saygılar...

Çentikli Huawei Nova 3 bir ilk olacak!

Çentikli Huawei Nova 3 bir ilk olacak!

Huawei’nin yeni orta segment modeli  Nova 3  paylaşılan resmi görseller sayesinde tasarım detayları gün yüzüne çıkmış oldu. Bakalım  Huaw...
Huawei’nin yeni orta segment modeli Nova 3 paylaşılan resmi görseller sayesinde tasarım detayları gün yüzüne çıkmış oldu. Bakalım Huawei Nova 3neler sunuyor?


Huawei’nin 18 Temmuz’da Çin’de düzenlenecek bir etkinlik ile resmiyet kazandıracağı yeni modeli, yepyeni bir görselle karşımızda. Dört kameraylagelecek olan Nova 3, çentikli tasarımı sayesinde oldukça ince çerçevelere sahip.Huawei Nova 3 çentiği bir ilk olacak!

Çentiğe baktığımızda ise diğer çentikli Huawei modellerine göre daha kalın olduğunu görüyoruz. Bunun nedeni ise içerisinde çift kameraya ev sahipliği yapıyor olması. Buda modeli çentikli modeller arasında bir ilk yapıyor.

Tasarım detaylarına baktığımızda P20 ailesini akıllara getiren modelin çift renk seçeneğini de görüyoruz. Altın ve mavi renklerle gelecek olan modelde 2.36 GHzsaat hızında çalışan Kirin 659 işlemci yer alacak. 6 GB RAM ve 64/128 GB dahili hafızanın bulunacağı model 3650 mAh bataryadan güç alacak.
6.3 inç büyüklüğünde 2340×1080 piksel 19:9 ekranın çentiğinde yer alan çift ön kamera 24 Megapiksel ve 2 Megapiksel çözünürlüğünde iken arka kamera ise yapay zeka destekli 16 Megapiksel ve 24 Megapiksel çözünürlüğünde.
57 x 73.7 x 7.3 mm boyutunda ve 166 gram ağırlığında olması beklenen model Android 8.1 Oreo üzerinde çalışan EMUI 8.1 ile çalışacak.

Yazar